Vanglakaristusest pääsenud Ecclestone: olin ise veidike idioot

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone sõlmis talle esitatud altkäemaksukahtlustega toimunud kohtuprotsessil kokkuleppe, ent tunnistas, et käitus seejuures rumalalt.

Ecclestone'i süüdistati Saksa pankurile Gerhard Gribkowsky altkäemaksu maksmises, et säilitada F1 sarja omandiõigused. Vormel-1 sarja boss ei eitanud raha andmist Gribkowskyle, kuid väitis, et sakslane pressis selle temalt välja.

Süüdimõistmise korral oleks Ecclestone'i võinud oodata vanglakaristus, ent vormel-1 sarja juht sõlmis süüdistajatega lepingu, mille järgi maksab ta trahvi 60 miljonit inglise naela. Sealjuures tunnistas Ecclestone, et käitus rumalalt.

«Neil ei olnud tegelikult mingisugust juhtumit,» väitis Ecclestone BBC-le. «Kohtunik andis mõista, et mind oleks õigeks mõistetud, seega olin kokkulepet sõlmides veidike idioot, sest ma ei teinud seda ju kohtuniku, vaid süüdistajatega. Aga igal juhul on see nüüd tehtud ja lõpetatud, seega on kõik korras. Ma olen rahul, kõik on hästi. Nüüd saan taas hakata tegelema sellega, mida ma kõige paremini oskan - F1 sarja juhtimisega,» lisas Ecclestone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles