Eddie Jordan: Schumacheri naasmine oli suur viga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Eddie Jordan ehk mees, kelle vormel-1 meeskonnas nimega Jordan Grand Prix tegi oma debüüdi elav legend Michael Schumacher, teatas, et tema arvates oli seitsmekordse maailmameistri naasmine võistlusradadele üks suur viga.

Teatavasti otsustas Schumacher pärast kolmeaastast eemalolekut tänavusel hooajal vormelikarusselli naasta, aga MM-sarja esimesed kümme etappi on paljud kahtlema pannud, kas see oli ikka õige tegu, vahendab Crash.net.

Schumacher on suutnud koguda vaid 36 punkti ning tema parim tulemus on olnud 4. koht, kahel korral aga jäi ta lausa esikümnest välja.

Tema Mercedes GP tiimikaaslane Nico Rosberg on aga kogunud 90 punkti ja jõudnud kolmel korral ka poodiumile.

«Michael Schumacheri naasmine oli vormelimaailma jaoks imeline, aga tema enda jaoks suur viga,» rääkis nüüd BBC-s vormelikommentaatorina tegutsev Jordan Sport Bildile. «Teha 41-aastaselt comeback, võistelda endast 20 aastat nooremate meestega on lihtsalt meditsiini ja füüsikaseaduste vastane. Ma ei usu, et ta naasis, et end hästi tunda – kas te tõesti arvate, et Nico Rosbergile kaotamine annab talle hea enesetunde?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles