Eesti jalgpallilegendid naasevad väljakule

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Zelinski.
Indrek Zelinski. Foto: Toomas Huik / Postimees

Teisipäeval algusega kell 17:30 näeb A. Le Coq Arenal meelelahutuslikku jalgpallilahingut, kus vastamisi lähevad Eesti koondise legendid ja Eesti muusikute vutimeeskond.

Koondise legendide eest jooksevad väljakule Indrek Zelinski, Tarmo Rüütli, Urmas Rooba, Sergei Terehhov, Andrei Stepanov, Toomas Tohver, Erko Saviauk ja Argo Arbeiter. Kutse on saanud ka Martin Reim, Mart Poom, Raio Piiroja, Marko Kristal, Mati Pari, Jevgeni Novikov ja Urmas Kirs.

Muusikute koosseisus on näiteks ansambli The Tuberkuloited laulja Indrek «Summer» Raadik, No-Big-Silence’i laulja Marek «Cram» Piliste ja Compromise Blue kitarrist Raul Ukareda, aga ka Indrek Ditmann, Joel Berg, Andrus Lang, Viljo Jõela, Madis Kirss, Aivar Kuldsaar, Martti Mutli, Ragnar Selberg, Tanel Tepper, Eesti vutikoondiseski mänginud Marko Lepik, Reemet Kaldoja, Tarvo Valm ning endine Eesti tippväravavaht Martin Kaalma.

Mängitakse kaks 30-minutilist poolaega ning peetakse ka eraldi penaltilöömise võistlus. Peakohtunik on Reelika Turi, keda assisteerivad Simmo Tõnisson ja Jana Pipar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles