Schumacheri mänedžer kommenteeris haigusloo varastanud mehe surma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Paar päeva tagasi selgus, et seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri haigusloo varastamises kahtlustatud meesterahvas leiti pooduna. Schumaheri mänedžeri Sabine Kehmi sõnul on kuulsa sakslase lähedased juhtunust šokeeritud.

Schumacheri haigusloo varastamise skandaal lahvatas jaanipäeva paiku, kui selgus, et ühest haiglast teise toimetamise ajal on varastatud eelmise aasta lõpus raskelt kukkunud ja pikalt koomas olnud vormel-1 legendi haiguslugu. Politsei kahtlustas, et isikuandmete varastamine võis toimuda just ühest raviasutusest teise viimise ehk helikopterisõidu ajal.

Uudisteagentuur AFP teataski, et politsei pidas teisipäeval kinni kahtlusaluse, kes töötas Šveitsi helikopterifirmas Rega, mis vastutas Schumacheri transportimise eest. Šveitsi politsei pidas kahtlusaluse kinni ning pani ta kuni süüdistajate ette astumiseni kongi, ent kolmapäeva hommikul leiti kahtlusalune pooduna. Esialgu on politsei esitanud versiooni, et keegi teine poomisega seotud polnud ning seega oli tegu enesetapuga.

Schumacheri mänedžer Sabine Kehm kommenteeris uudisteagentuurile AFP, et vormelilegendi lähedased on juhtunust šokeeritud. «Meil ei ole juhtunu kirjeldamiseks sõnu ja oleme sügavalt šokeeritud,» ütles Kehm.

Schumacher jätkab taastusraviga Šveitsis, Lausanne'is asuvas kliinikus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles