Video: keskjoonelt tabatud vise viib Eesti noormehe NBA mängule

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Raudla viskel.
Siim Raudla viskel. Foto: Video /youtube

Täna Vabaduse väljakul toimunud Sprite 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste turniiri vahevõistlusel võitis peavõidu ehk VIP paketi NBA mängule Siim Raudla.

Kui eelmisel aastal võitis viskevõistluse auhinna Annika Köster, kes võitis sellega pileti NBA Tähtede Mängule, siis oli Raudla esimene, kes Annikat õnnitlema jõudis; täna oli omakorda Köster esimene, kes Raudlale õnnesoovid edastas.

Homme mängitakse Vabaduse väljakul Sprite 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste finaale Harrastajate ja 35+ seeniortite sarjades ning toimub rahvusvaheline tänavakorvpalliturniir 3x3 EuroTour Tallinn Open 2014.

Ka homme selgub keskjoone viskel üks võitja, kes pääseb Sprite kulul NBA mängule. Viskele asuvad suvise Sprite sarja MVP-d: Kiur Akenpärg, Maik-Kalev Kotsar, Sander Ramul, Siim Laur, Andres Andrei, Mario Polusk, Karl-Johan Lipsu ja Siim Semiskar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles