Pistoriuse saatus selgub septembri keskel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius.
Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

Täna lõppes oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi ettekavatsetud mõrvas süüdistatava Lõuna-Aafrika Vabariigi paraolümplase Oscar Pistoriuse kohtuprotsess ning lõplik otsus mehe edasise saatuse kohta avalikustatakse 11. septembril.

Täna tehti Lõuna-Aafrika Vabriigi kõrgeimas kohtus viimased kokkuvõtted Pistoriuse ja tema tüdruksõbra vahel juhtunu käsitlemiseks toimuval kohtuprotsessil. Kohtunik Thokozile Masipa peab nüüd otsuse langetamiseks läbi vaatama ligi 4000-leheküljelise dokumentatsiooni ning oma otsuse teeb ta teatavaks 11. septembril.

Pistoriuse kaitsetiim väitis protsessil, et Pistorius tulistas oma tüdruksõpra enesekaitseks, pidades teda sissetungijaks, samas süüdistajad on terve protsessi väitel kujutanud kuulsat paraolümplast kui relvhullust armukadedat noormeest, kes tappis Steenkampi kättemaksuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles