Juuniorid võitsid EMi eel kodus esimese kontrollmängu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisjuunioride koondis.
Naisjuunioride koondis. Foto: volley.ee

Eesti juunioride võrkpallinaiskond pidas esimese sõprusmängu peagi algava EM-turniiri toimumispaigas - Tartus A.Le Coqi spordihallis. Avamäng lõppes võidukalt, kui tulemusega 3:1 alistati Soome, vahendab volley.ee.

Avageimis ei õnnestunud Peeter Vahtra hoolealustel midagi ning vastu tuli võtta 13:25 kaotus. Edaspidi mängupilt paranes, teine geim võideti 25:21, kolmas 25:16 ja neljas 25:20. Kohtumise resultatiivseim oli täna 13 punkti (kasutegur +2) kogunud Kristiine Miilen, hea mängu tegi sidemängija Kertu Laak (11, +10).

Eesti ja Soome on vastamisi ka nädalavahetusel, laupäeval algab kohtumine kell 19:00 ja pühapäeval kell 16:00. Eelmisel nädalalõpul Kuortanes ja Tamperes mängitud sõprusmängude üldseis jäi 2:1 Eestile.

Pärast sõprusmänge põhjanaabritega tulevad Tartusse ettevalmistavale turniirile veel kaks U-19 EM-finaalturniiril osalevat naiskonda - Kreeka ja Venemaa. Eesti ja Kreeka mäng toimub A.Le Coqi spordihallis esmaspäeval kell 19:00, kreeklastega minnakse vastamisi kolmapäeval samal ajal.

Naisjuunioride Euroopa meistrivõistluste finaalturniir algab 16. augustil, eestlannade vastaseks avamängus on Serbia. Samasse alagruppi kuuluvad veel Holland, Kreeka, Tšehhi ja Bulgaaria. Eesti ja Soome alaliitude korraldatav finaalturniir jõuab Tartus lõpule 24. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles