Ilus suvi: Eesti võrkpallikoondislane võttis naise ja võitis pulmareisi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Ennemuist Eesti koondise särgis
Siim Ennemuist Eesti koondise särgis Foto: Mati Hiis / Õhtuleht.

Eesti võrkpallikoondislane Siim Ennemuist (24) on nüüd abielumees. Kristiina Ennemuist sai tema naiseks 1. juulil, pidu peeti maha 6. juulil Männiarus, mandril. Pulmaaeg oli päris pikalt ette paigas ja asjad planeeritud, sest juba aprillis olid pulmajoogid pagaasnikus. Tähtsündmusel said ennast näidata ka mitmeid teised nimekad võrkpallurid, klubikaaslased TTÜ meeskonnast.

Üsna sobivalt leidis enne pulma aset üks teinegi õnnelik sündmus. Nimelt võitis Ennemuist Sky Plusi ja Jägermeistri raadiomängus elamusreisi kahele. Noorpaar sõitis 12. juulil Horvaatiasse Euroopa ühte suurimat tantsumuusikafestivali Ultra Europe'i nautima, vahendab volley.ee.

Raadiomängu korraldaja kattis kulud: lennutas noored festivalile ja tagasi, andis kolme päeva VIP-passid, majutas mugavas viietärnihotellis ning pistas veel pihku taskurahagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles