Tõrvas selgusid tänavused naiste meistrid rannavõrkpallis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall
Rannavõrkpall Foto: SCANPIX

Sel reedel ja laupäeval Tõrvas peetud tänavuse Premium 7 Grand Prix viimane etapp - Frendit Cup Eesti meistrivõistlused. Eesti meistritiitel kuulub tänavuse rannavollesarja edukaimale paarile Kristi Nõlvak - Erle Püvi, kes võitsid finaalis tulemusega 2:0 Kertti Külm - Eliise Hollase. Pronksmedalid riputati Juudit Kure-Pohhomovi ja Anett Hollase kaela, sama paar esindab Eestis ka tänavustel juunioride Euroopa meistrivõistlustel. 

Reedel alanud ning laupäeval kaheksa parima naispaari kohamängudega jätkunud turniiril oli palju ühepoolseid geime, kuid samas põnevaid ja üllatusi pakkunud tulemusi. Kaotusi tunnistamata jõudsid poolfinaali Mari Loorman ja Triin Veideman, alistudes aga finaalipääsu eest 0:2 selle suve selgetele liidritele Kristi Nõlvakule ja Erle Püvile, vahendas volley.ee.

Tänavu ainult ühe etapi kaasa mänginud Eliise Hollas ja Kertti Külm alistasid tasavägises poolfinaalis 2:1 (otsustav geim 15:13) U-20 vanuseklassi Eesti meistrid Juudit Kure-Pohhomovi ja Anett Hollase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles