Southampton ostis Inglismaa koondise väravavahi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa jalgpallikoondise väravavaht Fraser Forster.
Inglismaa jalgpallikoondise väravavaht Fraser Forster. Foto: SCANPIX

Southamptoni jalgpalliklubi kinnitas, et nad on sõlminud Inglismaa jalgpallikoondise ja Šoti jalgpalliklubi Glasgow Celticu väravavahi Fraser Forsteriga nelja aasta pikkuse lepingu.

Väidetavalt pidi Southampton 26-aastase Forsteri eest välja käima ligi 12,5 miljonit eurot.

Southamptoni peatreeneri Ronald Koemani sõnul on Forsteri näol tegemist talendika väravavahiga. «Ta on väga andekas mängija ja meil on väga hea meel, et ta Southamptoniga liitub,» nentis Koerman. «Ta sobib meie meeskonda suurepäraselt, sest ta täiendab mängijaid, kes meil juba on olemas ning lisab omakorda tiimi palju kvaliteeti,» lisas ta.

Koemani jutu järgi on nende uuel väravalukul väga hea maine ja kuna ta on vanuselt veel üsna noor, siis veedab ta Southamptonis just oma karjääri parimad aastad.

Forster siirdus 2012. aastal Newcastle Unitedi jalgpalliklubist Glasgow Celticusse. 2013. aastal liitus Forster Inglismaa jalgpallikoondisega ja esindas oma riiki ka tänavusel jalgpalli MMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles