Rodgers: oleme sellel hooajal rohkemaks võimelised

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Brendan Rodgers.
Liverpooli peatreener Brendan Rodgers. Foto: SCANPIX

Liverpooli peatreeneri Brendan Rodgersi sõnul usub tema juhendatav meeskond, et nad suudavad tänavusel hooajal meistritiitli nimel võidelda ning on seekord rohkemaks suutelised kui eelmisel aastal.

«Ma ei peesitanud rannas nuttes, et me kaotasime liiga. Klubis valitseb pigem põnev meeleolu ja usk sellesse, et me suudame tänavusel hooajal tiitli nimel võidelda,» rääkis Rodgers. «Me tõestasime juba eelmisel hooajal, et me suudame võitluses meistritiitli üle pinget taluda,» lisas ta.

«12 võitu, üks viik ja üks kaotus. Sellises vormis mängijad võidavad tavaliselt tiitli, kuid meil jäi õnnest puudu,» nentis Liverpooli peatreener.

Rodgersi sõnul astus Liverpooli jalgpalliklubi eelmisel hooajal suure sammu võrra edasi ning nüüd peab terve tiim uskuma, et nad on rohkemaks suutelised. «Ma tõesti usun, et kui see ei juhtu sellel aastal, siis juhtub see üsna varsti,» nentis Rodgers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles