Pellegrini: Hart peab end tõestama

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Hart
Joe Hart Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi peatreener Manuel Pellegrini kinnitas, et mitte ühelgi mehel ta meeskonnas pole garantiid, et tuleval nädalavahetusel, kui Inglismaa liiga käima läheb, on ta algkoosseisus.

Eilses superkarikamängus Arsenali vastu oli varasem põhiväravavaht Joe Hart vahetusmeestepingil ja postide vahel seisis uus ost Willy Caballero, kes pidi oma selja tagant välja võtma koguni kolm palli, vahendab Soccernet.ee.

«Kõik 22 meest, kes meie koosseisus on, peavad end tõestama,» vahendab ESPN Pellegrini sõnu. «Väravavahid on ülejäänud koosseisuga täpselt samasuguses seisus. Joe lõpetas eelmise hooaja väga hästi, eks näis, kes nädalavahetusel alustab.»

Eile olid Cityl puudu mitmed põhitegijad, kes pärast pikale veninud MM-i alles nädala jagu meeskonnaga koos trenni on teinud ja seetõttu neid veel koosseisu ei lülitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles