Eesti koondis lendas täna noorte suveolümpiamängudele Nanjingi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti delegatsioon.
Eesti delegatsioon. Foto: EOK

16.-28. augustini Hiinas Nanjingis toimuvatel II noorte suveolümpiamängudel võistleb 17 noort Eesti sportlast. Seda on 9 sportlase võrra rohkem kui nelja aasta eest esimestel noorte suveolümpiamängudel Singapuris.

Eesti Olümpiakomitee presidendi Neinar Seli hinnangul saavad sportlased noorte olümpiamängudelt väärt kogemuse ja suurvõistluste karastuse. «Noorte olümpiamängud kannavad olümpiamängude vaimu ja väärtusi. Ma usun, et nii mõnigi noor saab neil mängudel kinnitust ja tahet jätkata tippspordiga ja pürgida olümpiamängudele,» ütles Seli.

Eesti eest on võistlustules 17 noort sportlast 7 spordialal:

  • jalgrattaspordis Mari-Liis Mõttus ja Kärolin Varblane;
  • judos Mattias Kuusik;
  • kergejõustikus Hans-Christian Hausenberg, Sander Moldau, Kert Piirimäe, Valeria Radajeva ja Georg Kaspar Räni;
  • korvpallis Kadri-Ann Lass, Tatjana Razguljajeva, Marie Roosalu ja Kadri Uiga;
  • purjetamises Brigita Viilop;
  • sulgpallis Kristin Kuuba;
  • ujumises Karleen Kersa, Karl-Johann Luht ja Daniel Zaitsev.

Esimesena Eesti sportlastest võistleb jalgrattur Mari-Liis Mõttus, kui 17. augustil kell 9 (Eesti aja järgi kell 4) antakse start neidude maastikukrossi sõidule. Infot Eesti sportlaste võistlusaegade kohta saab EOK kodulehel olevalt Nanjingi noorte OM-i erilehelt http://www.eok.ee/nanjing2014. Samuti lisandub sinna lähiajal teave võistluste jälgimise võimaluste kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles