Kahekordne olümpiavõitja kukkus pärast treeningut kokku

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mo Farah.
Mo Farah. Foto: SCANPIX

Suurbritanniat esindav pikamaajooksja Mo Farah tunnistas Zürichis toimuvale kergejõustiku EMile saabudes, et on valmis võistlema, kuigi kukkus alles hiljuti pärast treeningut kokku ja kaotas teadvuse.

Farah rääkis, et käis eelmisel kuul treeningul ning kaotas seejärel kodus teadvuse. «Mul tõmmati hammas välja, sest sellel oli tükk küljest tulnud ja see oli põletikus,» rääkis Farah. «Tundsin natuke valu, aga läksin ikkagi jooksma. Kui tagasi tulin, varisesin sõna otseses mõttes oma vannitoa põrandale maha ja olin täiesti teadvusetu,» kirjeldas Farah juhtunut.

2012. aasta Londoni OMil kaks kuldmedalit võitnud Farah lisas, et ärkas ise mõne aja pärast üles ning helistas oma treeningkaaslasele Cam Levinsile, kes kohale saabudes sõbra voodisse pikali aitas. «Tundsin kõhus suuri valusid, seega kutsus ta (Levins- toim.) kiirabi ja mind viidi haiglasse. Seejärel transporditi mind edasi kopteriga peahaiglasse, sest arvati, et midagi võib valesti olla mu südamega, see oli täielik hullumaja. Olin haiglas neli päeva ja see oli hirmutav, aga selliseid asju juhtub,» nentis Farah, kellel ei tohiks arstide hinnangul enam nii kohutavaid kokkukukkumisi juhtuda.

Suubritannia jooksuäss alustab võistlustega homme, kui on kavas meeste 10 000 meetri jooks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles