Eesti noortekoondis alustas Austria tuuri 15. kohaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti noortekoondis.
Eesti noortekoondis. Foto: Kristen Kivistik

Kuni 16-aastastele noormeestele suunatud 29. ASKÖ Radjugendtour'i, mis koosneb meeskonnasõidust ja neljast etapist, alustas 24 meeskonna konkurentsis ka Eesti ratturite noortekoondis, kuhu kuuluvad Kristo Prangel, Jaagup Vaar, Kristo Kukrus, Martin Luusepp, Aron Otto Stalde ja Marten Jõeäär.

Pühapäeva pärastlõunal peetud 15,9 km pikkusel meeskonnasõidul sõitsid eestlased välja 15. aja, kaotades päeva kiireimat aega näidanud Taani noortekoondisele ühe minuti ja 47 sekundiga. Teise aja sõitsid välja Saksa noortekoondislased ning kolmas koht kuulus Austria regionaaltiimile USTER Flatera, vahendas Rattaprofid.ee.

Esmaspäeval sõidetud 60,8 km pikkuse ühisstardiga sõidu võitis Jasper Philipsen (Belgia), kes edestas grupifinišis Niklas Märklit (Saksamaa) ning Frederik Madsenit (Taani). Eestlastest oli parim peagrupis 69. lõpetanud Kristo Prangel. Marten Jõeäär oli 115. (+9:47) ning Jaagup Vaar 120. (+13:07). Teised eestlased katkestasid.

Tuuri teine etapp sõidetakse teisipäeval, mil toimub 77,8 km pikkune grupisõit. Velotuur lõppeb reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles