Maris Mägi hooaeg võib lõppenud olla

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Mägi jooks Zürichis ebaõnnestus
Maris Mägi jooks Zürichis ebaõnnestus Foto: Mihkel Maripuu

Maris Mägi start Zürichi EMil ebaõnnestus ning aeg 1.03,04 andis eelviimase ehk 25. koha. Kui jooksu algus sujus eestlannal kenasti, siis tagasirge lõpus läks rütm sassi ning see rikkus jooksu.

«Maandusin pärast tõkke ületamist opereeritud jalale ning koperdasin, see rikkus kogu jooksu,» ütles Mägi. «Praeguse vormi pealt ma sellisest seisust enam jooksu tagasi ei tule.» Mägile teeb endiselt muret opereeritud vasak jalg, mis on teisest tunduvalt nõrgem.

«Ilmselt sellel hooajal rohkem ma ei võistle ning pean keskenduma treenimisele. Nõrgem jalg vajab kõvasti järeleaitamist,» arutles Mägi, kes ka täna jooksis valuvaigistite toel. Uut operatsiooni siiski esialgsetel andmetel vaja ei lähe.

Tulemus valmistas loomulikult pettumust, kuna möödunud hooaga arvestades oleks Mägi oodanud mitme sekundi võrra paremat aega. «57-58 sekundi kanti oleks tahtnud joosta. Kui valu järele annab, siis tulen veel sellel hooajal rajale, kuid pigem mitte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles