Märtin: eesmärk on võita kõik kiiruskatsed

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Märtin
Markko Märtin Foto: Liis Treimann

Lõuna-Eestis jätkuval Rally Estonial kõik üheksa kiiruskatset võitnud Markko Märtin tunnistas teise võistluspäeva lõpus, et autoga on jätkuvalt probleeme, aga sellest hoolimata loodab ta ka homsetel kiiruskatsetel võidutseda.

«Eelmises hoolduses autot korda ei saanud ja ilmselt ei saagi,» tõdes Märtin, kelle Ford Focus WRC-l on probleeme jahutussüsteemiga. «Teame küll, milles viga on, aga seda ei suudeta praegu korda teha.»

«Vaatamata sellele tuleb sõit enam-vähem hästi välja,» jätkas ta. «Pingutan ikka edasi, mul on eesmärk siin rallil kõik kiiruskatsed ära võita. Juba sellepärast tuleb pingutada, et kuna autol on praegu jõudu vähe, ei saa ennast liiga lõdvaks lasta.»

N-rühma liidrina ja üldarvestuses 2. kohal sõitev Märtini õpilane Ott Tänak jäi tänase päevaga võrdlemisi rahule. «Päeva teine pool oli väga hea,» arutles Tänak.

Tänak andis ühel kiiruskatsel N-rühma arvestuses võidu oma peamisele konkurendile Toni Gardemeistrile. «Tee oli nii vilets, et otsustasin autot hoida,» selgitas ta. «Üritan leida õiget tasakaalu, õiget tempot, et mitte sõita liiga kiiresti või liiga aeglaselt. Kahel viimasel MM-rallil pole see õnnestunud ja siis olen pidanud katkestama, aga täna on see enam-vähem välja tulnud.»

Homme on veel kavas kolm kiiruskatset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles