Postimehe otsepilt: Sillamäe Kalev alistas Narva Transi 7:1

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe otsepilt.
Postimehe otsepilt. Foto: Repro

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel võõrustas Sillamäe Kalev täna Narva Transi ja sai 7:1 võidu. Postimees.ee näitas kell 19.00 algavast kohtumisest otsepilti, mis on järelvaadatav.

Tänases põnevusmängus võõrustas Nõmme Kalju Kadrioru staadionil FC Florat ja sai 1:0 võidu. Sillamäe Kalev alistas 7:1 Narva Transi ning Infonet viigistas 0:0 Paide Linnameeskonnaga.

Tabelijuhina jätkab Levadia 54 punktiga, sama palju punkte on ka Floral, Kalju järgneb 52 punktiga.

Mängu eel:

«Laupäeval ootab meid järjekordne derbimäng. Nagu kõikidel derbimängudel võib tulemus olla ootamatu. Me peame tegema kõik endast oleneva, et vältida meie jaoks ebameeldivat mängutulemust,» kommenteeris Sillamäe treener Vadim Dobiža jalgpall.ee’le.

Poolkaitsja Nikolai Mašitšev: «Viimane mäng Narva Transi vastu lõppes meie kasuks ja meie ülesanne on seda korrata. Loomulikult olid nii Transis kui ka meil muudatused ning seekord võib tegu olla täiesti teise mänguga. Aga anname endast 120 protsenti, et saavutada edu.»

Piirilinna meeskonna peatreener Aleksei Jagudin: «Pärast mängu Paidega, kus tegime 1:1 viigi, tahame kohtumises Sillamäe vastu olla ründefaasis agressiivsemad, hakata väravavaid lööma ning võita.»

Transi mängija Viktor Plotnikov: «Me peame väga üritama kõigile raskustele vaatmata end rehabeliteerida pärast neid kahetsusväärseid suviseid kaotusi Sillamäele!»

Ida-Virumaa derbis mõistavad õigust Roomer Tarajev, Martin Lember, Riivo Stolts ja Igor Kübarsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles