Arsenal alustas hooaega raske võiduga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali mängijad.
Arsenali mängijad. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi alustas oma liigahooaega väga napi 2:1 koduvõiduga Crystal Palace'i vastu, mõlemad väravad löödi poolaegade lisaminutitel.

Mängule läksid meeskonnad äärmiselt erinevalt - Arsenal võitis nädala eest Inglismaa Superkarikamängus Manchester Cityt koguni 3:0, aga Crystal Palace jäi paar päeva enne hooaja algust ilma oma peatreener Tony Pulisest, vahendas Soccernet.ee.

Kohtumist alustaski möödunud hooaja Inglismaa klubi paremini, kuid 35. minutil läks nurgalöögijärgsest Brede Hangelandi pealöögist ette hoopis Crystal Palace. Nende pidu kaua ei kestnud, sest avavaatuse esimesel üleminutil koksas samamoodi peaga värava teine keskkaitsja Laurent Koscielny.

Teisel poolajal kippus mäng viigisadamasse randuma, kuid 89. minutil korjas enda teise kaardi Jason Puncheon ning sarnaselt esimesele poolajale lõi Arsenal esimesel lisaminutil oma võimaluse ära ning 2:1 võit oli tõsiasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles