Eesti naiskond kaotas kodus Serbiale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Eile Tartus alanud Eesti U-19 vanuseklassi võrkpalli naiskond kaotas avamängu Serbiale 0:3 (-18, -19, -21)

Esimeses kahes geimis oli eestlannadel raskusi mängu käimasaamisega ning kiiresti jäädi suureskoorilisse kaotusseisu. Ühelt poolt serblannade eksimused, teisalt Eesti tüdrukute hingestatud mäng tõi aga eestlannad järele ning sundis vastaseid võidu saamiseks maksimaalselt pingutama, vahendas volley.ee.

Eestlannade kapten Hanna-Loore Õunpuu oli kohtumisega üldjoontes rahul: «Mäng tuli isegi paremini välja, kui julgesin arvata. Võitlesime hästi, kuid palju omavigu tuli siiski sisse. Teades Serbia tugevust, ei olnud tänane esitlus sugugi halb.»

Koondise peatreener Peeter Vahtra rääkis pärast kohtumist, et serblannade tugevus oli küll ette teada, kuid nende tänane tase näitas selgelt, et tegemist on alagrupi selge favoriidiga. «Olen rahul tänase punktisaagiga, kripeldama jäävad vaid igas geimis tehtud oma rumalused, mida tahaks tulevikus vältida.»

Päeva avamängus oli Kreeka tulemusega 3:1 parem Tšehhist ning tõeliselt põnevuslahinguks kujunenud teises mängus oli Bulgaaria 3:2 üle Eesti homsest vastasest Hollandist. EM-finaalturniiri teine alagrupp Tamperes tõi avapäeval mitmeid üllatusi. Belgia oli napilt 3:2 üle ühest kullasoosikust Itaaliast, tiitlikaitsja Türgi jäi aga kindlalt 0:3 alla Sloveeniale. Soome naiskond avapäeval venelannade vastu geimivõiduni ei jõudnud, kuigi avageimis oldi sellele lähedal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles