Williams alistas Cincinnatis finaalis Ivanovici

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams ja Ana Ivanovic Cincinnatis võidetud karikatega.
Serena Williams ja Ana Ivanovic Cincinnatis võidetud karikatega. Foto: SCANPIX

Naiste tennisemaailma esireket Serena Williams purustas oma tugevate servidega Cincinnatis toimunud Western & Southern Openi tenniseturniiril finaalis serblanna Ana Ivanovici (WTA 9.) kahes setis 6:4 ja 6:1.

«Ma armastan seda hetke, kui ma saan karika pea kohale tõsta,» ütles Williams. «Samuti armastan ma seda tööd, mis eelneb karika võitmisele. Minu jaoks ei ole maailmas olemas paremat tunnet,» lisas ta.

Williams servis Ivanovici vastu koguni 12 ässa ja tegi kolm topeltviga. Ivanovic servis seevastu ühe ässa ja tegi neli topeltviga. Williams murdis neli serblanna servigeimi, Ivanovic murdis ühe Williamsi pallingu.

Naiste tennisemaailma esireketi jaoks oli see esimene Cincinnatis toimunud turniiri võit. Williams on oma karjääri jooksul üksikmängus võitnud 62 WTA tiitlit. Ivanovicile kuulub 14 WTA turniirivõitu.

Täpselt nädala pärast, 25. augustil ootab tennisiste ees US Open, mis on ühtlasi tänavuse hooaja viimane suurturniir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles