Novosjolov ei kaotanud alagrupiturniiril ühtegi matši

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov
Nikolai Novosjolov Foto: Raigo Pajula

Saksamaal Leipzigis jätkuvatel vehklemise Euroopa meistrivõistlustel asusid täna hommikul võistlustulle meeste epeevehklejad, eestlastest läks väga hästi Nikolai Novosjolovil, kes ei kaotanud alagrupiturniiril ühtegi matši.

Kokku alustas hommikul võistlust 114 meesvehklejat, kellest 88 jätkavad nüüd vehklemist play-off-süsteemis kuni võitja selgitamiseni, vahendab Eesti Vehklemisliidu kodulehekülg.

Alagrupiturniiri läbis eestlastest kõige edukamalt Novosjolov, kes alistas kõik viis vastast, teiste seas ka tituleeritud Ungari vehkleja Geza Imre.

Novosjolov tagas viie võiduga endale otse pääsu 64 hulka, kus kohtub valgevenelase Vitali Sokolovskiga.

Aivar Liimets kogus alagrupis kolm võitu ja kolm kaotust ja läks pääsuks 64 hulka vastamisi kaasmaalase Marno Allikaga, kes alustas tänast võistlust kahe võidu ja kolme kaotusega.

Allika alistas koondisekaaslase 15:13 ning Liimets lõpetas EMi 74. kohaga. Järgmisena vehkles Allika tuntud itaallase Alfredo Rotaga, kuid kaotas talle 6:15.

Koondise teine number Sten Priinits sai viie kaotuse kõrvale ainult ühe võidu ja pidi piirduma alagrupiturniiriga. Priinitsa lõppkohaks märgiti 106.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles