Kuulsuste Halli seitsmendaks liikmeks sai Jaak Salumets

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Salumets
Jaak Salumets Foto: Eesti korvpalliliit

Hall of Fame’i ehk korvpalli Kuulsuste Halli, mis avatakse juba sel sügisel, seitsmendaks liikmeks sai rahvahääletuse tulemusel Euroopa meistrivõistluste pronksmedali omanik Jaak Salumets.

Mängijana Euroopa juunioride meistriks tulnud Jaak Salumets viis treenerina Tallinna Kalevi meeskonna NSV Liidu meistriks ning taasiseseisvumise järel Eesti koondise ka Euroopa Meistrivõistlustel kuuendaks.

Eelnevalt on rahvahääletusel välja valitud lisaks Salumetsale ka Tiit Sokk, Jaak Lipso, Priit Tomson, Heino Enden, Aleksei Tammiste ja Ilmar Kullam.

Korvpalli 90. sünnipäeva puhuks avatud Postimees Online’i erilehel said kõik korvpallihuvilised teha oma valiku ning kokku on esimeste nädalate jooksul antud üle 200 000 hääle.

Viimane Kuulsuste Halli liige rahvahääletuse tulemusel selgub juba järgmisel esmaspäeval. Oma valiku saavad teha kõik veebilehel korvpall90.postimees.ee.

Rahvahääletuse tulemusena pääseb Kuulsuste Halli kaheksa korvpallitegelast. Neile lisandub komisjoni otsusel veel neli liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles