Ferrari avalikustas tulevikuplaanid seoses Räikköneni ja Alonsoga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso ja  Kimi Raikkonen.
Fernando Alonso ja Kimi Raikkonen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna jaoks ei ole tänavune hooaeg kujunenud just edukamaks, kuid tiimi sõnul soovivad nad ka järgmisel hooajal jätkata Kimi Räikköneni ja Fernando Alonsoga.

Alonso hoiab tänavu MM-sarjas üldarvestuses neljandat ja Räikkönen 12. kohta. Mõlemal mehel on Ferraeriga kehtivad lepingud ka tulevaks hooajaks, nende kohta on viimasel ajal ringlemas olnud erinevaid kuulujutte. Ferrari presidendi Luca Di Montezemolo sõnul istuvad mõlemad mehed ka tuleval hooajal Ferrari roolis, kirjutab BBC Sport.

«Oleme õnnega koos, et meil on kaks suurepärast meistrit, kes teevad kõvasti tööd, et meid taas tippu viivad,» sõnas Di Montezemolo. «Igal suvel on liikvel hullumeelseid kuulujutte. Tänavune hooaeg on veel pikk ja meil on vaja, et Fernando ja Kimi oleksid suurepärases vormis.»

Räikkönenil on Ferrariga leping 2015. aasta lõpuni ja seda on võimalik ühe aasta võrre pikendada. Alonso kontraht Ferrariga kehtib 2016. aasta lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles