Eesti juuniorid Kreeka vastu geimivõiduni ei küündinud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiskond EMil.
Eesti naiskond EMil. Foto: volley,ee

Naisjuunioride EM-finaalturniiril kaotas Eesti naiskond alagrupi kolmandas mängus 0:3 (-23, -18, -18) Kreekale. Emotsionaalse võistkonnamängu tulemusena läks Eesti avageimis 14:7 ette, kuid andis seejärel vastastele üheksa punkti järjest ning jäi tagaajaja rolli. Geimi lõpus võideldi visalt, kuid siiski tuli vastu võtta napp 23:25 kaotus, vahendab volley.ee.

Teises geimis lagunes totaalselt eestlaste vastuvõtt (häid vastuvõtte 15%, 5 viga), kreeklased domineerisid selgelt ja lõppnumbriteks tablool oli 18:25. Sarnase stsenaariumi ja samasuguse lõppskooriga mängiti ka kolmas vaatus. Võrdselt 10 punktiga olid resultatiivsemad täna Kristiine Miilen ja Laura Parts, Heleene Hollase arvele jäi 7 silma.

«Püüdlikkuse eest võib tüdrukuid kiita, kuid selge on see, et vastase rutiin ja üldmäng on omast klassist,» lausus peatreener Peeter Vahtra, jätkates: «Meie teeme jätkuvalt palju lapsikuid vigu - patustame nendes kohtades, kus ei tohiks. Meie mängus pole veel terviklikkust, aga katsume iga päevaga paremaks saada.»

Eesti koondise sidemängija Kertu Laak ütles, et täna maksid kätte eelkõige lihtsad omavead: «Avageimis tuli meil pikk mõõn ja ei saanudki enam järele. Teises ja kolmandas sai temporündajaid vähe kasutada, seega oleksime pidanud rünnakuid paremini realiseerima nurgast.»

I alagrupis sai kolmanda 3:0 võidu Serbia, mängides täna üle Bulgaaria. Teise järjestikuse võidu võttis Tšehhi naiskond, kes oli 3:0 parem Hollandist. Serbia on 9 punktiga alagrupi suveräänne liider, järgnevad võrdselt 6 silmaga Tšehhi ja Kreeka. Teises alagrupis, mille mängud peetakse Tamperes, on kolme vooru järel seis ääretult tasavägine - võrdselt kuue punktiga on tabeli eesotsas kolm naiskonda - Sloveenia, Venemaa ja Türgi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles