Britt võitis MMi tulemusi ennustades 12 miljonit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britt võitis miljon dollarit ehk üle 12 miljoni krooni.
Britt võitis miljon dollarit ehk üle 12 miljoni krooni. Foto: SCANPIX

Briti jalgpallifänn Mike McNally teenis tänavuse jalgpalli MM-finaalturniiri mängude tulemusi ennustades miljon dollarit ehk üle 12 miljoni Eesti krooni.

29-aastane McNally tegi ühes interneti kihlveokontoris viis ennustust, makstes igaühe eest kaks naelsterlingit ehk umbes 37 krooni, panustades seega kokku umbes 185 krooni, vahendab The Sun.

Tänu sellele panusele teenis ta õiguse osaleda suuremas ennustuses, kus tuli ennustada MMi iga matši tulemus. Nimelt said sellest ennustusest osa võtta kõik, kes panustasid vähemalt 185 krooni.

McNally ennustas õigesti 36 matši tulemused, olles ainus, kes nii paljud tulemused ära arvas ning võites seega peaauhinna miljon dollarit ehk üle 12 miljoni Eesti krooni.

Enne finaalmängu oli lisaks McNallyle veel üks inimene õigesti ennustanud 35 mängu tulemused, aga talle sai saatuslikuks Hollandi pooldamine, McNally märkis õigesti, et maailmameistriks tuleb Hispaania.

«Olin sõnatu, kui sain teada, et olen võitnud,» tunnistas McNally. «Kahju ainult, et Inglismaa koondisel sama hästi ei läinud kui minul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles