Täna noorte OMil: Luht pääses poolfinaali, 3x3 korvpalli naiskonnal ees kaks mängu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Johann Luht.
Karl Johann Luht. Foto: EOK

II noorte suveolümpiamängude tänahommikuse programmi parima tulemuse eest hoolitses ujuja Karl Johann Luht, kes läbis 50 m selili uut isiklikku rekordit tähistava 26,46-ga ning pääses 11. ajaga poolfinaali. 3x3 korvpalli naiskonnal on täna ees kaks mängu, esimene algab kell 12:20.

Kevadel ujutud isiklikku rekordit 0,29 sekundiga parandanud Luht ütles, et ei oodanud nii head tulemust.«Olin nii hea aja üle üllatunud, aga leian, et on veel paar kohta, kus saaksin pisiasju lihvida. Saaksin poolfinaalis paremini teha nii veealuse osa kui ka finiši ning see eesmärgiks ongi,» rääkis ta.

Luht ujub teises poolfinaalis kell 14:04, otseülekandes saab tema võistlust jälgida Olympic TV-s (http://nanjing.ovp.olympic.tv/).

Hommikustes eelujumistes oli stardis veel teinegi meie ujuja, Karleen Kersa. Pühapäeval 50 m rinnuliujumises poolfinaali pääsenud Kersa pidi poole pikemal distantsil leppima ajaga 1.13,04 ja 20. kohaga. «Oleksin tahtnud täna võistlustele ilusa lõpu teha. Isiklikust rekordist ei jäänud väga palju puudu, aga tundsin, et hooaeg venis natuke liiga pikale ning olin väsinud. Nüüd kavatsen kõigepealt natuke puhata ja siis aktiivselt teistele eestlastele kaasa elada. Pärast Hiinast koju tagasi jõudmist hakkab ju kool ja valmistumine lühiraja EM-iks,» ütles Kersa.

Sulgpallur Kristin Kuuba kaotas ka kolmanda alagrupimängu 0:2 (17:21 ja 10:21). Täna on Kuubal veel üks kohtumine, kui kell 14:40 algab segapaarismäng Malasia-Hiina paariga, kes seni mõlemad alagrupikohtumised võitnud on. Segapaarismängus on Eesti-Mehhiko paaril kirjas üks võit ja üks kaotus, millega nad on alagrupis 3. kohal.

Meie aja järgi kell 6 ja 7 algama pidanud purjelaua kvalifikatsioonisõidud on kehvade tuuleolude tõttu edasi lükatud. Eilse kolme sõidu järel hoiab Brigita Viilop 17. kohta.

Kell 10 meie aja järgi algasid BMX-i veerandfinaalid, kus Eesti naiskonda esindab Kärolin Varblane. Sõitude tulemusi saab jälgida www.nanjing2014.org/en/en_sports/GamestimeResults.htm. 3x3 korvpalli naiskonnal on täna kaks mängud tugevate vastastega: kell 12:20 algab mäng Hollandiga ja kell 16:40 Hiinaga. Mänge saab otseülekandes vaadata Olympic TV-st veebis (http://nanjing.ovp.olympic.tv/) ja mobiilis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles