Ametlik: Rojo liitus ManU-ga

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentina jalgpallikoondislane Marcos Rojo.
Argentina jalgpallikoondislane Marcos Rojo. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kinnitas, et Argentina koondislane ja Lissaboni Sportingu vasakkaitsja Marcos Rojo on Inglismaa tippklubiga liitumas.

Tänavusel jalgpalli MM-il Argentina koondises säranud Rojo ütles juba eile oma kodumaa meediale, et liitub Inglismaa klubiga ning nüüd on asi ka ametlik.

«Manchester Unitedil on hea meel teatada, et nad on Lissaboni Sportinguga Marcos Rojo siirdumise osas kokkuleppele jõudnud. Leping vormistatakse sõltuvalt meditsiinilisest ülevaatusest ja isiklikest tingimustest. Täpsem teade antakse siis, kui protsess on lõpule viidud,» teatas Manchester United oma koduleheküljel.

Teatavasti sõlmib Rojo Manchester Unitediga nelja aasta pikkuse lepingu ning Inglismaa tippklubi peab Argentina koondislase eest välja käima ligi 20 miljonit eurot. «Vastutasuks» saadab Inglismaa klubi oma poolkaitsja Nani Portugali klubisse laenule.

Koondise särgis on mehel kirjas 28 mängu. Varasemalt on Rojo mänginud Argentina jalgpalliklubis Estudiantes de La Plata ning Venemaa Moskva Spartaki klubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles