Porto ja Zenit astusid sammu grupifaasile lähemale

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porto jalgpallur Hector Herrera väravat tähistamas.
Porto jalgpallur Hector Herrera väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Eile õhtul peeti jalgpalli Meistrite liiga eelringi play-offides viis kohtumist, kust võidukalt väljusid Lille'i jalgpalliklubi 1:0 alistanud Porto ning Liege'i Standardit 1:0 võitnud Peterburi Zenit.

Porto ja Lille’i jalgpalliklubide vahelises kohtumises viis 61. mänguminutil Mehhiko koondise poolkaitsja Hector Herrera Porto mängu juhtima.

Peterburi Zeniti ja Standard Liege’i vahelises mängus lõi 16. minutil Oleg Šatov värava, mis tõi Venemaa klubile võidu.

Samuti kohtusid omavahel Maribori ja Glasgow Celticu jalgpalliklubid, kes mängisid 1:1 viiki. Kuuendal minutil viis Callum McGregor Celticu mängu juhtima, kuid 14. minutil viigistas Damjan Bohar kohtumise.

Viigiga pidid leppima ka Aalbrog ja Nikosia Apoel, kui 16. mänguminutil viis Nikolaj Thomsen Aalborgi mängu juhtima ning 54. minutil suutis Vinicius kohtumise 1:1 viigistada.

Sama tulemusega lõppes ka Bratislava Slovani ja Borissovi Bate vaheline kohtumine, kui 44. minutil Tomáš Jablonský Slovana väravavõrku sahistas ning Robert Vittek 80. minutil mängu 1:1 viigistas.

Mängude korduskohtumised peetakse teisipäeval ning nende võitjad pääsevad Meistrite liiga alagrupiturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles