Noor Eesti jäätantsija võib hakata Hispaaniat esindama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Fenero oma endise partneri Maria Antoliniga.
Luis Fenero oma endise partneri Maria Antoliniga. Foto: Internet

Noor Eesti jäätantsija Emili Arm võib tulevikus uisutada Hispaania lipu all, nimelt siirdus 16-aastane tütarlaps maikuus Madridi, kus harjutab koos hispaanlasest partneri Luis Feneroga ning kui kõik klapib, hakkavad nad esindama noormehe kodumaad.



«Tegelikult arvan, et ta on veel liiga noor, et temast kirjutada, tal pole veel tulemusi olnud,» ei tahtnud tütarlapse ema, Eesti Uisuliidu asepresident Maire Arm sel teemal eriti rääkida, kuid kinnitas, et tütar viibib tõepoolest Hispaanias.

Armi eelmine partner oli Rodion Bogdanov ning Eestis treeniti Lea Ranna juhendamisel. «Emili partner läks õppima ning kuna me ei leidnud talle Eestist paarilist, kellega oleks samm klappinud, katsetas ta mujal erinevaid partnereid ja leidis lõpuks Hispaaniast sobiva,» kirjeldas Maire Arm, kuidas tütar 18-aastase Feneroga kokku sattus.

«Praegu nad alles proovivad, neil on nn katseaeg, midagi pole veel kindlat,» ei tahtnud Maire Arm aga sündmustest ette rutata. «Enne peaksid nad paar aastat harjutama ja midagi ära tegema. Esimese võistluse teevad nad ilmselt sügisel, kui ikka peavad nii kaua vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles