Vastasmängijat peaga näkku löönud Brandao sai mängukeelu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandao (vasakul) ja tema advokaat Olivier Martin.
Brandao (vasakul) ja tema advokaat Olivier Martin. Foto: SCANPIX

Bastia jalgpalliklubi veteranründaja Brandao, kes lõi pärast Paris Saint-Germaini vastu peetud kohtumist vastaste kaitsjale Thiago Mottale peaga näkku, sai kuni 18. septembrini kestva esialgse võistluskeelu.

Brandao ja Motta vaheline intsident leidis aset pärast laupäeval peetud kohtumist, kui 34-aastane brasiillane ootas tunnelis väljakult naasvat kaasmaalast Mottat, lõi talle peaga näkku ja põgenes siis oma meeskonna riietusruumi. Löögi tagajärjel murdus Motta ninaluu.

Prantsusmaa alaliidu distsiplinaarkomisjon määras juhtumi uurimise ajaks Brandaole mängukeelu kuni 18. septembrini, karistust võidakse tol kuupäeval toimuva istungi järel pikendada. Bastia klubi mõistis küll oma ründaja teo hukka, kuid loobus omapoolse karistuse määramisest. PSG president Nasser Al-Khelaifi on aga nõudnud Brandaole eluaegse mängukeelu määramist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles