Leok tõusis Supermoto Eesti meistrivõistlustel Lätis liidriks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Leok
Martin Leok Foto: Mati Hiis

Supermoto Eesti meistrivõistlustel Lätis sai etapivõidu Martin Leok, kes võitis mõlemad sõidud ning tõusis ka üldarvestuses liidripositsioonile.

Eesti meistrivõistlused supermotos jätkusid möödunud nädalavahetusel Lätis, Riia lähistel. Tegu oli nii Eesti, Läti kui Leedu meistrivõistluste etapiga, esindatud on ka soomlased.

TM Racing Estonia meeskonnas sõitev Martin Leok võitis mõlemad sõidud, jättes selja taha kogenud soomlase Toni Klemi. Andre Kiil kogus võrdse arvu punkte soomlase Jussi Valkeapääga, kuid Kiili tugevam tulemus teisest sõidust tagas talle etapi kokkuvõttes kolmanda koha

«Esimeses stardis oli see naljakas, kui keegi ei teadnud, et start antakse lipu, mitte fooriga. Silmanurgast nägin, et kohtunik vehib lipuga ja panin minema. Teises sõidus läksime kolmekesi minema - mina, Klem ja Nassar. Viimane kukkus ja langes tahapoole. Klem sai minust mööda, kuid paar ringi enne lõppu sain temast kruusaosal mööda,» rääkis Leok.

Etapivõiduga tõusis Leok ka meistrivõistluste liidriks, lükates Toni Klemi teisele kohale. Leoki edu soomlase ees on 10 punkti. Kolmas on endiselt Uusna, kes kaotab Leokile 38 punktiga.

Eesti meistrivõistlused supermotos jätkuvad juba sellel laupäeval, kui kihutatakse Kuressaare lennuväljal. Laupäeval peetakse korraga nii motoringraja kui supermoto sõidud, esimesed algavad kell 11.00 ja supermoto kell 16.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles