Reali staarid lahkuvad järgmisel nädalal klubist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel Di Maria (paremal) ja Sami Khedira tähistasid kevadel Reali kümnendat Meistrite liiga tiitlit. Nüüd on nad aga klubist lahkumas.
Angel Di Maria (paremal) ja Sami Khedira tähistasid kevadel Reali kümnendat Meistrite liiga tiitlit. Nüüd on nad aga klubist lahkumas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi viimaste aastate võtmemängijate hulka kuulunud Angel Di Maria ja Sami Khedira on väga lähedal klubist lahkumisele.

Marca kirjutab, et mõlemad mehed tahavad klubist lahkuda ning viimasel ajal on sassi läinud ka suhted Carlo Ancelottiga. Kuigi nii Di Maria kui ka Khedira kuulusid 22 mehelisse nimekirja, kes valmistusid eile õhtul toimunud superkarika kordusmänguks Atleticoga, siis lõplikku koosseisu neid ei arvatud.

Jalgpallurid olid Ancelotti otsusest nähtavalt häiritud ning lahkusid treeningult. Khedira istus lennuki peale ja sõitis Saksamaale, et vaadata oma venda mängimas. Väidetavalt ei olnud ta sellest reisist klubile teada andnud ning seetõttu võib teda oodata ka trahv.

Angel Di Mariat on enim seostatud Manchester Unitedisse siirdumisega, samal ajal on Khedira uueks koduklubiks meedias pakutud Müncheni Bayernit ja Arsenali.

Mõlemad mehed on viimastel aastatel täitnud Reali keskväljal väga olulist rolli. Kui Khedira on pigem kontrolliv keskpoolkaitsja, siis Di Maria tõusis Cristiano Ronaldo kõrval klubi üheks olulisimaks ründemängu ülesehitajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles