Kurbas ja Veski langesid koondisest välja

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbas (palliga)
Tanel Kurbas (palliga) Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpalliliit teatas, et meeste rahvuskoondise kandidaatide hulgast arvati välja Viljar Veski ja Tanel Kurbas.

Praeguseks on sõelale jäänud veel 16 kandidaati: Tanel Sokk, Gert Dorbek, Gregor Arbet, Rait Keerles (kõik BC Kalev/Cramo), Reimo Tamm, Kristjan Makke, Joosep Toome, Kaido Saks (kõik TTÜ KK), Silver Leppik, Janar Talts (mõl TÜ/Rock), Valmo Kriisa, Rain Veideman, Rain Raadik (kõik BC Rakvere Tarvas), Kristjan Kangur (Bologna Virtus, ITA), Siim-Sander Vene (Kaunase Žalgiris, LTU), Jaan Montgomery (LemVig Basket, DEN.

Täna lõppes meeste rahvuskoondise 10-päevane treeninglaager Lätis. Koondis jätkab kontrollmängudega sellel nädaavahetusel, kui Tallinnas toimub rahvusvaheline turniir Reval Park Hotel & Casino karikale. Turniiril osalevad lisaks Eesti koondisele ka Läti ja Rootsi rahvusmeeskonnad.

Augusti alguses mängib koondis Rootsis ja Tšehhis kohalike koondistega. Euroopa meistrivõistluste B-divisjonis on Eesti ühes alagrupis Hollandi, Austria ja Luksemburgiga. Esmalt kohtutakse 14. augustil võõrsil Austriaga, 17. augustil mängitakse kodus Luksemburgiga ning 22. augustil võõrsil Hollandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles