Eesti rannatennisistid tegid Riias puhta töö

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad eestlased Ainar Laube (vasakul) ja Ott Ahonen (paremalt teine) oma vastastega.
Võidukad eestlased Ainar Laube (vasakul) ja Ott Ahonen (paremalt teine) oma vastastega. Foto: Facebook

Läinud nädalavahetusel tegid Eesti rannatennisistid Riias toimuval rahvusvahelisel rannatennise turniiril puhta töö, tuues võidud koju nii mees-, nais- kui ka segapaari arvestuses.

Meespaarismängu turniiri võitsid Ainar Laube ja Ott Ahonen. Finaalis alistati Volkovich-Zelenkov seisuga 6:1 ja 6:2. Poolfinaali jõudsid ka Tõnsberg-Annus, kuid pidid siis loobuma. Lohutusturniiri võitsid Mauri Mardisalu ja Janno Martin.

Naispaarismängu turniirivõidu teenis Anelle Luik koos venelanna Regina Livanovaga. Finaalis võideti vene paari Chubarova-Naumova 6:3 ja 6:3. Poolfinaalis mängisid eestlastest veel Eneli Lattik ja Grete Roose, kes kaotasid seisuga 3:6 ja 3:6 Chubarova-Naumovale.

Segapaarismängus teenisid turniirivõidu Luik ja Laube, kes alistasid finaalis Malakauskas-Biruki 6:2 ja 6:3. Poolfinaali jõudsid ka Roose-Sprenk.

Läinud nädalavahetusel mängisid kolm eestlast ka New Yorgis G1 turniiril. Anneliis Vahtramäe mängis koos ukrainlanna Elena Jirnovaga ning jõudsid veerandfinaali. Priit Pihl ja Tiit Leesment kaotasid 16 hulgas Avantagiatto-Bonfiglile seisuga 7:5, 4:6 ja 6:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles