Rosberg: ma kahetsen, et Hamiltoni riivasin

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Eile jagati Vormel-1 sarjas punkte Belgias Spa-Francorchampsi ringrajal, kus esimesel ringil käis tihe rebimine Nico Rosbergi ja Lewis Hamiltoni vahel, mis lõppes briti vormeli jaoks rehvi purunemise ning hiljem ka võistluse katkestamisega. Rosbergi sõnul kahetseb ta juhtunut, kuid tal pole plaanis Hamiltoni ees vabandada.

«Ma kahetsen, et me kokku põrkasime, kuid minu arvates oli see lihtsalt võistluslik moment,» nentis Rosberg. «Sõitjatena peame oma fännidele head minekut näitama, seega on meie omavahelised duellid alati viimase piiri peal,» lisas ta.

Rosbergi sõnul oli ta Hamiltonist kiirem ja seetõttu prooviski temast mööduda. «Ma olin temast kiirem ja tahtsin temast väliskurvis mööduda. Ma möödusin Hamiltonist ja pärast meie kokkupõrget märkasin, et minu esitiib on purunenud ning arvasin, et sellega riivamine piirduski,» rääkis Rosberg. «Järgmisel hetkel avastasin, et ka Hamiltonil tekkis probleem, mis oli kahetsusväärne nii tema kui meeskonna jaoks,» lisas ta.

«See oli raske sõit. Meil oli võimalus see võistlus võita, kuid avarii pärast kaotasime häid kohti. Ma olen väga pettunud, sest meie meeskonna jaoks oli eile halb päev,» kirjutas Rosberg oma Facebooki seinale.

Rosbergi sõnul peavad nad oma meeskonnaga veel mõne koosoleku toimunu suhtes maha pidama, et edaspidi selliseid olukordi vältida.

Hamiltoni sõnul väitis Rosberg eile toimunud koosolekul, et ta sõitis talle meelega otsa. «Ta ütles, et ta tegi seda meelega, kuigi oleks võinud seda avariid vältida,» ütles Hamilton.

Üldarvestus on tabeli liider pärast 12 etappi 220 punktiga Rosberg, kellele järgnevad 191 punktiga Hamilton ja 156 punktiga Daniel Ricciardo. Neljas on 121 punktiga Fernando Alonso ja viies 110 punktiga Valtteri Bottas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles