Red Bull lubab piloote võrdselt kohelda

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli piloodid Mark Webber (vasakul) ja Sebastian Vettel suruvad kätt
Red Bulli piloodid Mark Webber (vasakul) ja Sebastian Vettel suruvad kätt Foto: SCANPIX

Red Bulli omanik Dietrich Mateschitz kinnitas, et Mark Webberit ja Sebastian Vettelit on seni võrdselt koheldud ja koheldakse ka edaspidi, isegi, kui seetõttu tiitlist ilma jäädakse.

Suurbritannia Grand Prix’st alates tekkis meeskonnas probleem võrdse kohtlemise üle, kui Webberile mõeldud uuendatud esitiib anti enne kvalifikatsiooni Vettelile. Viimasel nädalal on kogu tiim püüdnud pingelist õhkkonda maha rahustada, vahendab f1.sponest.

Webber kohtus ka tiimi pealiku Christian Horneriga ja tunnistas seejärel, et oli oma pettumust liiga avameelselt väljendanud ning nüüd on aeg edasi liikuda.

«Meistrit ei saa ette planeerida. Mõlemad meie sõitjad teavad, et peavad teineteisest paremad olema ja suudavad ainult koostööga konkurentidelt punkte ära võtta,» rääkis Mateschitz.

«Meil pole pilooti number üks ja number kaks. Mõlemad masinad vastavad samale standardile. Silverstone’is juhtunud probleem esitiiva pärast oli erand,» kinnitas Red Bulli omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles