Noorte OM: Tänavakorvpallurid kaotasid veerandfinaalis USAle

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 3x3 korvpalli naiskond Nanjingis.
Eesti 3x3 korvpalli naiskond Nanjingis. Foto: Eesti Olümpiakomitee

Eile pidi Eesti U18 tüdrukute 3x3 korvpallikoondis Nanjingis peetavatel noorte suveolümpiamängudel veerandfinaalis USA koondise 12:21 paremust tunnistama. Eesti koondises mängisid Kadri-Ann Lass, Tatjana Razguljajeva, Marie Roosalu ja Kadri Uiga. Võistkonna treener on Jaanus Levkoi.

Naiskonna treener Jaanus Levkoi ütles, et turniir oli pikk ja kõrgetasemeline. «Ma ei tea küll Ameerika osas, aga Euroopa riikide koondised olid küll oma parimas koosseisus siin väljas. Lõpus andis tüdrukutel väsimus tunda, see oli juba teine pikem turniir järjest, alles juulis oli EM,» rääkis Levkoi.

Ta lisas, et vahepealsed kaotused võtsid vaimu maha, kuid täna Ameerika vastu näidatud mänguga oleks võinud ükskõik keda teist sellel turniiril võita. Kokkuvõttes hindas ta naiskonna esitlust noorte olümpiamängudel tubli neljaga.

Peale korvpallurite võistles täna ka kergejõustiklane Sander Moldau, kes teivashüppe B-finaalis sai parima tulemusena kirja 4.50 ja saavutas sellega kokkuvõttes 12. koha.

Tänase päevaga lõppesid eestlaste võistlused II noorte suveolümpiamängudel Nanjingis. Eesti koondise parimaks tulemuseks oli Kert Piirimäe viies koht kuulitõukes. Lisaks on Eesti sportlastel ette näidata kaks seitsmendat kohta – esimese Eesti ujujana noorte olümpiamängudel finaali pääsenud Daniel Zaitsevil 50 meetri liblikujumises, jalgratturitel Mari-Liis Mõttusel ja Kärolin Varblasel jalgaratta võistkonnavõistluses ning 3x3 korvpallurite pääs kaheksa parema hulka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles