Chelsea peab Torresest vabanemiseks maksma 16 miljonit naela

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho (vasakul) ja Fernando Torres.
Jose Mourinho (vasakul) ja Fernando Torres. Foto: SCANPIX

Londoni Chelseas hooaja alguses pingipoisiks langenud ründajast Fernando Torresest vabanemine pole klubi jaoks lihtne - kuna hispaanlasel on veel kaheks hooajaks kehtiv leping, tuleks talle lahkumise eest maksta 16 miljonit naela.

Torrese nädalapalk Chelseas on 150 000 naela ning seetõttu ei saa ükski teine klubi teda endale lubada. Hispaanlase teenete vastu on huvi tundnud näiteks Itaalia eelmise hooaja hõbedameeskond AS Roma. Seetõttu soovib Torres, et Chelsea tema allesjäänud lepingu kinni maksaks.

Chelsea viimases liigamängus Leicester City vastu ei mahtunud Torres isegi pingile, sest Mourinho eelistas Didier Drogba ja Diego Costa teeneid. Mourinho rõhutas aga, et tahab oma meeskonnas näha kolme ründajat ning ka Torresel on seal kindel koht olemas. «Mul on kolmandat ründajat tarvis. Vahel tahan mängida ka nii, et kaks on platsil ja üks pingil. Vahel on keegi mängukeelu all, vahel on keegi vigastatud. Küll ta jääb. Ta mängib. Ja lööb väravaid,» kiitis Mourinho Torrest.

«Ütlesin alles äsja mängijatele, et praegu võib mõni mõelda – ma ei mängi, olen alles teine või kolmas valik. Aga sellele tuleb järgmisel nädalal lõpp. Siis algab kodune liigakarikasari, algab Meistrite liiga ja meil on nädalas kolm mängu,» lisas portugallane. «Fernando ei olnud seekord pingil, sest mu vahetusmeeste koosseis peab ka tasakaalus olema – üks kaitsja, üks keskkaitsja, üks kaitsev ja üks ründav poolkaitsja, üks äär ja üks ründaja. Vahel saan kaks ründajat pingile panna, vahel mitte,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles