Šarapova alistas US Openil avaringis Kirilenko

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Vene tennisist Maia Šarapova (WTA 6.) alistas US Openil avaringis kindlalt teise venelanna Maria Kirilenko (WTA 113.) kahes setis 6:4 ja 6:0 ning kohtub teises ringis rumeenlanna Alexandra Dulgheruga (WTA 95.).

Šarapova ei servinud Kirilenko vastu ühtegi ässa ja tegi viis topeltviga. Kirilenko ei servinud samuti ühtegi ässa ja tegi seevastu neli topeltviga. Šarapova murdis viis Kirilenko servigeimi. Kirilenko murdis seevastu ühe Šarapova pallingu.

«Minu jaoks oli raske eelmisel aastal see võistlus vahele jätta. US Openil konkurentsis tagasi olles mõistan, kui tähtis on enda kallal töötamist jätkata,» rääkis Šarapova pärast võitu.

Lisaks Šarapovale pääses US Openil tuntuimatest naistennisistidest teise ringi ka Venus Williams (WTA 20.), Simona Halep (WTA 2.) Angelique Kerber (WTA 7.), Jelena Jankovic (WTA 10.), Alize Cornet (WTA 23.), Agnieszka Radwanska (WTA 5.), Sabine Lisicki (WTA 28.), Andrea Petkovic (WTA 19.) ja Jana Cepelova (WTA 65.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles