Ametlik: Müncheni Bayern tegi Bundesliga selle suve suurima ostu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehdi Benatia.
Mehdi Benatia. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpallimeeskond täiendas kaitseliini, kui 30 miljoni euro eest soetati AS Roma ridadest keskkaitsja Mehdi Benatia. Saksamaa klubi kinnitas tehingu toimumist täna õhtul. Tegemist on sel suvel Bundesliga suurima ostuga.

Bayern vajas meeskonda täiendust, kui keskkaitsja/kaitsev poolkaitsja Javi Martinez vigastas tõsiselt põlve ning peab palliplatsilt eemale jääma umbes seitsmeks kuuks. Benatiat seostati sel suvel mitme Premier League meeskonnaga ning ka FC Barcelonaga, kuid lõpuks lõi ta käed Bayerniga.

Enne eelmist hooaega Udinese ridadesse kuulunud keskkaitsja on Maroko koondise eest pidanud 31 kohtumist ja saanud kirja ühe värava.

AS Roma on samas leidnud juba ka Benatiale asendaja, kelleks on Kostas Manolas. Kreeka koondislane on itaallaste juures juba arstliku kontrolli läbinud ning tema eest maksab AS Roma 13 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles