Kriis jätkub: Man United sai kolmanda liiga meeskonnalt suure sauna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi löödud mängijad.
Manchester Unitedi löödud mängijad. Foto: SCANPIX

Pärast treenerivahetusi ja suuri muutusi koosseisus ei leia kuidagi oma mängu üle-eelmise hooaja Inglismaa jalgpallimeister Manchester United - kahest esimesest liigamängust on saadud vaid üks viigipunkt ning liigakarikasarjas kaotati avaringis kolmanda liiga klubile MK Dons koguni 0:4.

Ehkki Unitedi peatreener Louis van Gaal saatis Donsi vastu väljakule koosseisu, kuhu kuulus mitu noormängijat, jooksid platsile ka näiteks David de Gea, Jonny Evans, Shinji Kagawa, Danny Welbeck ja Javier Hernandez. Kokkumängu ei leitud ning Dons tegi Unitediga mida ise tahtis - kaks väravat said kirja nii Will Grigg kui ka Benik Afobe.

Kõrgliigameeskondadest jäi liigakarikasarja teine ring viimaseks ka Burnleyle, kes kaotas 0:1 Sheffield Wednesdayle, ning Leicester Cityle, kes pidi tunnistama Shrewsbury 1:0 paremust. West Ham United kaotas penaltiseeria järel Sheffield Unitedile, otsustaval 11 meetri karistuslöögil eksis suvine ost, Ecuadori koondislane Enner Valencia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles