Meistrite liiga loos võib tuua tõelise surmagrupi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrite liiga tiitlikaitsja Madridi Real.
Meistrite liiga tiitlikaitsja Madridi Real. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas selgusid eile õhtul kõik põhiturniirile pääsenud meeskonnad ja täna loositakse nii kaugele jõudnud 32 tiimi alagruppidesse. Kuna tugevusgrupid on juba paika pandud, siis võib oodata ka tõelist surmagruppi.

Kõige rohkem on loosimise eel ärevil ilmselt FC Liverpooli poolehoidjad. Üle pika aja Euroopa tugevaima klubisarja põhiturniirile pääsenud Liverpool on paigutatud kolmandasse tugevusgruppi ja seega on neil oodata rasket loosi.

Eriti keeruliseks võivad Liverpooli jaoks asjad kujuneda juhul, kui kõige nõrgemast seltskonnast loositakse neile vastu mullune Itaalia liiga teine AS Roma.

Tugevamast tugevusgrupist võib Liverpoolile vastu tulla näiteks Madridi Reali, FC Barcelona või Müncheni Bayern. Teisest tugevusgrupist on kõige ohtlikumateks tiimideks sellisel juhul PSG ja Dortmundi Borussia.

Esimene tugevusgrupp: Madridi Real, FC Barcelona, Müncheni Bayern, Londoni Chelsea, Lissaboni Benfica, Madridi Atletico, Londoni Arsenal, FC Porto.

Teine tugevusgrupp: Schalke 04, Dortmundi Borussia, Torino Juventus, PSG, Donetski Šahtar, Basel, Peterburi Zenit, Manchester City.

Kolmas tugevusgrupp: Leverkuseni Bayer, Piraeuse Olympiacos, Moskva CSKA, Amsterdami Ajax, Liverpool, Lissaboni Sporting, Istanbuli Galatasaray, Bilbao Atheltic.

Neljas tugevusgrupp: Anderlecht, AS Roma, APOEL, Borissovi BATE, Razgrad Ludogorets, Maribor, AS Monaco, Malmö FF.

Loos on täna Monacos kavas Eesti aja järgi kell 18.45!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles