A. Le Coq Arenal mälestatakse traagilises rolleriõnnetuses hukkunud Flora noormängijat

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Leuska
Alar Leuska Foto: fcflora.ee

Tallinnas laupäeval Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu esimehe Andres Jõesaare sõiduautolt löögi saanud ja rolleril hukkunud FC Flora noormängija Alar Leuska ärasaatmine toimub reedel A. Le Coq Arenal.

Õnnetus juhtus Nõmme tee ja Linnu tee ristmikul, kus Jõesaar sõitis Volvoga punase fooritule ajal ristmikule ja põrkas seal kokku rohelise tule ajal sõitma hakanud rolleriga Aprilia, mida juhtis 17-aastane Leuska.

Leuska suri sündmuskohal saadud vigastustesse ja kaassõitjaks olnud 16-aastane neiu toimetati raskete vigastustega haiglasse.

FC Flora avaldab oma kodulehel sügavat kaastunnet ootamatult meie hulgast lahkunud Leuska lähedastele.

Alar Leuska (21.01.1993 - 17.07.2010) oli FC Flora noormängija, kes esindas FC Florat alates 2004. aastast ning kuulus sel hooajal ka III liiga meeskonda JK Piraaja.

Alari mälestuseks mängivad FC Flora ja FC Levadia pühapäeval, 25. juulil Kadriorus toimuval omavahelisel meistriliiga kohtumisel leinapaeltega.

Alari ärasaatmine toimub reedel, 23. juulil kell 11.00 A. Le Coq Arenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles