Põhja-Korea diktaator hakkab oma salajast kirge inimestega jagama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Jong-Un (esiplaanil) on väidetavalt suur Manchester Unitedi fänn.
Kim Jong-Un (esiplaanil) on väidetavalt suur Manchester Unitedi fänn. Foto: SCANPIX

Briti meedia kirjutab, et Põhja-Korea liider Kim Jong-un on väidetavalt suur Manchester Unitedi meeskonna poolehoidja ja ta kavatseb hakata ManU mänge näitama ka riiklikus televisioonis, et kohalikud elanikud saaksid Manchesteri klubi mängudele kaasa elada.

The Mirror kirjutab, et Kim Jong-un on pikaaegne ManU fänn ja eriti sümpatiseerib talle meeskonna ründaja Wayne Rooney. Väidetavalt kavatsetakse mänge näitama hakata illegaalselt ehk teleülekannete pealt nad mingeid tasusid maksta ei kavatse.

«Põhja-Koreas ei ole mitte keegi omandanud Premier League mängude näitamise õigust. Seega kui mänge hakatakse seal näitama, siis on tegemist autoriõiguste rikkumisega,» teatas Premier League pressiesindaja The Daily Starile.

Väidetavalt soovitakse Põhja-Koreas lisaks ManU mängudele hakata inimestele näitama saateid, kus õpetatakse ratsutama ning golfi mängima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles