Pep Guardiola kehtestas Bayernis karmid reeglid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola treeningul hoolealustele õpetussõnu jagamas.
Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola treeningul hoolealustele õpetussõnu jagamas. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpallimeeskonna peatreener Pep Guardiola teeb kõik võimaliku, et vältida eelmise hooaja ebaõnnestunud lõppu, kus Meistrite liiga poolfinaalis jäädi kindlalt alla Madridi Realile ning lisaks tuli neil paar kaotust vastu võtta ka Bundesligas. Selleks hooajaks on Guardiola kehtestanud klubis aga karmid reeglid, et hoida meeste moraali kõrgel.

Saksamaa ajakirjanduses on Guardiola poolt kehtestatud reeglid ristitud juba «Guardiola karistuste kataloogiks». Kui keegi peaks kehtestatud reeglite vastu eksima, siis tuleb neil maksta 250 eurot trahvi, raha peab hakkama koguma meeskonna kapten Philipp Lahm.

Karistada saab näiteks selle eest, kui mängija jääb hiljaks meeskonna kogunemistele, ei jälgi kehtestatud riietumisreegleid, ei pane oma musti riideid pesukorvi, kasutab meeskonna treeningbaasi esimesel korrusel mobiiltelefoni, on ülekaalus või ei suuda pärast mängu või treeningut aset leidval meeskonna ühisel söögiajal tunni ajaga oma toitu ära süüa.

Seejuures olevat Saksamaa meedia teatel Guardiola jaoks eriti oluline just viimane punkt, kuna paljud mängijad eelistavad pärast kohtumist süüa kodus koos oma peredega ja seetõttu jätavad mängujärgse või treeningu järel aset leidva võistkonna ühise söögikorra vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles