Londoni Chelsea meeskonda tabas valus tagasilöök

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa
Diego Costa Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallimeeskond on Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel alustanud hooaega edukalt, kui kahest kohtumisest on teenitud kaks võitu. Seejuures on mõlemas matšis olnud täpne suvine täiendus Diego Costa.

Nüüd teatas aga meeskond, et Costa tegi endale eile treeningul viga ja teda on ootamas mängupaus. Chelsea meeskonna teatel on tegemist kergema lihasvigastusega, kuid Briti meedia teatab, et Londoni klubi esiründaja mängupaus võib kujuneda koguni kuue nädala pikkuseks, vahendab Eurosport.

Kuna Chelsea soovib viimaste teadete kohaselt vabaneda Fernando Torrese teenetest, siis oleks meeskonna käsutuses ründajatest vaid Didier Drogba. Seega on Londoni klubi hakanud ringi vaatama ka üleminekuturul, kus silm on peale pandud AS Roma ründajale Mattia Destrole ning AS Monaco ründeässale Radamel Falcaole. Viimast sooviksid nad võimaluse korral soetada laenulepingu alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles