Del Bosque otsib Hispaania koondise uut nägu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vicente del Bosque
Vicente del Bosque Foto: AP/Scanpix

Maailmameistrivõistlustel põrunud Hispaania jalgpallikoondise loots Vicente del Bosque kutsus septembrikuisteks koondisemängudeks punast särki kandma kaheksa uut nime.

Kolm nimekaimat kõrvalejääjat on Barcelona keskkaitsja Gerard Pique, Manchester Unitedi poolkaitsja Juan Mata ja Chelsea ründaja Fernando Torres, ka Müncheni Bayerniga liitunud väravavaht Pepe Reina on kõrvale jäetud, vahendab Soccernet.ee.

Lisaks otsustasid vahepealsel ajal koondise esindamisest loobuda David Villa, Xavi ja Xabi Alonso, vigastuse tõttu jääb kõrvale Javi Martinez.

Sõprusmängus Prantsusmaaga kohtuv ja Makedoonia vastu valikturniiri alustavasse koondisesse on samas kutsutud Real Madridi pingiotsal konutav Isco ja Barca noor kaitsja Marc Bartra, Atletico Madridi poolkaitsja Raul Garcia, Espanyoli väravavaht Kiko Casilla ja Athletic Bilbao keskkaitsja Mikel San Jose. 

«See koosseis on tänaseks päevaks, kuid vaatega tulevikule,» selgitas Del Bosque. «Peame ettepoole vaatama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles