Eesti korvpallinaiskond alistas Portugali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste korvpallikoondise treening, esiplaanil Viive-Kai Rebane.
Eesti naiste korvpallikoondise treening, esiplaanil Viive-Kai Rebane. Foto: Peeter Langovits

Täna kohtusid Audenteses teist korda Eesti ja Portugali korvpallinaiskonnad ning eilse kahepunktilise kaotuse eest võtsid eestlased revanši, võites portugallasi 67:56.

Tasavägise esimese veerandaja võitis Eesti 16:13. Enne poolaja lõppu läks Eesti kümne punktiga juhtima, kuid Portugali poolt vastas vabavisete ja korviga Paula Muxiri ning vaheajale mindi Eesti kuuepunktilises eduseisus. Teisel poolajal Eesti eduseis püsis ning lõpuvile kõlades näitas tabloo Eesti 11-punktilist võitu.

Täna olid Eesti resultatiivsemad Viive-Kai Rebane ja Kerttu Jallai, kes viskasid kumbki 15 punkti. Merike Anderson lisas 10 ning Valeria Kast 9 punkti. Portugali poolt viskasid Sonia Reis 16 ja Paula Muxiri 14 punkti.

Eesti naiskond jätkab kontrollkohtumistega juba reedel, kui Audentese spordihoones kohtutakse Norra naiskonnaga. Mäng algab kell 18.00. Laupäeval kohtuvad samad naiskonnad uuesti ning siis on mängupaigaks Saku Suurhall ja mängu algusajaks 17.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles