Doris Kudre saavutas rattaorienteerumise juunioride MMil 6. koha

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doris Kudre.
Doris Kudre. Foto: Arbo Rae

Eile peeti Poolas Bialystokis rattaorienteerumise MMi tavaraja sõidud, kus Eesti parimana saavutas noorteklassi kuuluv Doris Kudre 6. koha, kes kaotas sõidu liidrile soomlanna Ruska Saarelale 14.03 minutit.

Võistluse võitis tulemusega 94.13 juunioride maailmameistriks tulnud soomlanna Ruska Saarela. Hõbemedali sai samuti soomlanna Henna Saarinen, kes kaotas liidrile 4.42 ning pronksmedali sai Tšehhi esindaja Veronika Kubinova, kes kaotas võitjale 7.19.

Meeste põhiklassis tuli tulemusega 110.18 maailmameistriks Anon Foliforov Venemaalt, edestades hõbemedalisti Prantsusmaa esindajat Baptiste Fuchs’i 1.44 ja proksi saanud Jiri Hradili Tšehhist 2.04. Meie parimana oli Tõnis Erm 9. kohal, kaotades võitjale 6.26. Oma esimese MK punkti teenis Riivo Roose, kes saavutas 35. koha, kaotades liidrile 18.44. Stabiilselt 25. kohal sõitnud Margus Hallikul purunes vahetult enne lõppu käiguvahetaja ning mees pidi leppima kõigest 46. kohaga, kaotades liidrile 25.52. Lauri Malsroos oli samuti head sõitu tegemas, kuid tema tulemus tühistati kontrollpunkti mitte läbimise tõttu. Tervisehädade tõttu pidi eestlastelt võistluse katkestama ka Taaniel Tooming.

Täna stardivad MMil viimase alana peetavatel teatesõitudel Eesti esindusvõistkonnad koosseisus Lauri Malsroos, Margus Hallik ja Tõnis Erm meestest ning Daisy Kudre, Doris Kudre ja Ingrit Kala naistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles